Ibiza-Marrakech-Express - Prensa / Presse
"Sabah Ibiza Boots"- Ibiza-Marrakech-Express                     - Artesanat marroqui
Descripción
Necesita Flash Player para poder verlo.
nuestras botas "Sabah Ibiza" en la prensa
 
unsere Stiefel "Sabah Ibiza" in der Presse
 
our boots "Sabah Ibiza" published
 


Sabah Ibiza Boots in the Las Dalias Magazine 2017


 
Brigitte fashion Stiefel


 
kelim boots sale Amsterdam


Kelemboots, vrouwenlaarzen gemaakt van oude tapijten uit Marokko, ik had me er nooit zo in verdiept. Zaterdag zat ik er per ongeluk middenin, in deze trend. De Stadskantine in Amsterdam, een plek waar je normaal prima kunt werken, zat vol opgewonden vrouwen – veel met vriendinnen, een enkeling met een zichtbaar balende vriend.
In de kelder was een sale, een volgens de aanwezige vrouwen ‘uniek’ gebeuren.
Theo Panzer, een op Ibiza woonachtige Duitser van 68, zat in de kelemboots, en was de avond ervoor halsoverkop met tweehonderd paar laarzen naar Amsterdam gereden. Theo leek me een vriendelijke man en ik vond ‘Panzer’ een geweldige achternaam voor een Duitser.

Hij had de afgelopen 35 jaar met zijn handel op de hippiemarkt in Ibiza gestaan. Sinds Sylvie van der Vaart en Lieke van Lexmond, vrouwen die hem verder niets zeiden, kelemboots droegen, liep het opeens geweldig. Hij liet me de laarzen zien.
Handgemaakt in Marokko, van oude tapijten dus.
Het hippe aspect ontging me.


 

Cosmopolitan Nederland
30 augustus 2011VanessaBooties,Cosmopolitan Netherlands

Cosmo’s tip van de daag
Geschreven op 30 augustus 2011 door cosmopolitan
Ibizabooties We knallen vandaag een geweldige fashiontip het web op, rechtstreeks van Ibizafanaat en art director CosmoVanessa! TIP: “Paar weken geleden was ik op Ibiza en op de hippie markt spotte ik superleuke laarzen van het merk Sabah Ibiza. Oorspronkelijk komen de laarzen uit Marokko, maar inmiddels zijn ze ook populair onder de Ibicencos zelf. Niet de mogelijkheid om naar Ibiza te vliegen? Je kunt deze Kelimboots ook online bestellen!”CosmoVanessa's tip: deze Ibizabooties! Wat een heerlijke insidertip, Vanes! Heb jij nog ook een tip? Een lifestyletip, een modetip, een beautytip, een seks- en relatie tip, een culitip…, kom maar op dan! We plaatsen iedere dag een nieuwe. Mail je tip naar nina@cosmopolitan.nl
Dit artikel is geplaatst in Cosmo Tipt, Fashion met de volgende tags ibiza laarzen, kelim boots, marrakech laarzen, sabah Ibiza, winterlaarzen.Las Dalias magazine
Las Dalias magazine

Editor de páginas web alojado en Vistaprint